Produkter

PRODUKTER -

DER VÆRNER OM DIT HÅR

HÅROLOGI


Jet Z har valgt produkterne "HÅROLOGI" fordi de på ingen måde er skadelige og uden nogen former for unødig tilsætningsstoffer.

I samarbejde med Dansk Frisør & Kosmetiker forbund, har Grønne Erhverv indført lister af produkter, der anses som ”ikke skadelige” for miljøet og sundheden, også kaldet ”positivlisten” og Jet Z er stolt over at forhandle Hårologi produkter som ligger under kategorien "grøn", de er nemlig kvalificeret til positivlisten og opfylder alle krav til en ”grøn” salon.


Udover HÅROLOGI forhandler Jet Z også andre produkter, spørg på disse i salonen.

frisør nordsjælland i holbæk forhandler hårlogi

TEST AF DIT HÅR


Dit hår er personligt. Faktisk så individuel som dit fingeraftryk. Det er det der kendetegner en Hårolog. En specialist, der giver viden til at behandle dig og dit hår som det unikke individ, du er. Harologen studerer hår og hovedbund, laver en test og kan derefter give dig professionel rådgivning og behandling.


Jet Z tester dit hår og din hårbund, ved at klippe et hår af og måle hårets styrke og strækbarhed i et såkaldt hårtestapparat. Den giver svar på hårets fugt og styrke. Hårets fugtbalance er afgørende for, hvordan det skal behandles for at forblive frisk og smuk blankt, og let at forme. Hårtesten analysere dit hår og giver den rigtige produkt anbefaling.