Parykker

PARYKKER -

NATURTRO KVALITET

JET Z PARYK I HOLBÆK


Nutidens parykker er så narturtro at man kun med et skarpt øje kan se forskellen om det er en paryk eller ej. Det der sælges mest af idag er fiber og silk hair's parykker.


Ægtehårsparykker sælges også men ikke i samme grad som de 2 først nævnte.  Ægtehårsparykkerne er også svære at behandle og bliver hurtigere "slidte" at se på. Fiber og silk hair holder minimum 2 år hvis de behandles efter foreskrifterne, hvorimod ægtehårsparykkerne holder op til 1 år. Når du køber paryk hos Janne i Jet Z for du professionel vejledning i valg af paryk, hvordan den vaskes, styles og plejes så den holdes smuk i lang tid.

Den klippes til så den passer iforhold til narturlige hårgrænser hvis det er en paryk i kort hår. Langhårsparykkerne klippes/skæres selvfølgelig også til. Der er parykker i alle længder, farver alt hvad man kunne tænke og ønske sig. Kom forbi Jet Z Frisør i Holbæk og se vores udvalg!


Ægte hår parykker med naturligt hår i Holbæk
Paryk med ægte hår og naturtro udseende
naturhår paryk og hår hovedbeklædning til kemo

HVEM FÅR PARYK OG HVORFOR?

Mange faktorer kan medføre hårtab bla. kemo, arveligt betonet, overgangsalderen, pletskaldethed, og andre sygdomme.

Hvis man har en Rekvitision fra kommunen og der står leverandør på betyder det IKKE du ikke må handle hos Jet Z.

Vi modtager Rekvitisioner fra alle sygehuse og husk vi hjælper med det  økonomiske I det tilfælde der kan forekomme restbeløb.


Kontakt Janne Nielsen for ydeligere info om parykker på tlf. 22 59 79 34.